Automatisatie

Satalys geeft u graag een praktisch antwoord.
Als systeemintegrator ontwerpen, bouwen en implementeren wij elektrotechnische en mechanische installaties. We ontwikkelen sturingen, bedieningen en
communicaties van en tussen machines. We werken nauw samen met deskundigen, leveranciers, installateurs, werktuigkundige bedrijven en machinebouwers. Wij realiseren integrale oplossingen en gecompliceerde totaalprojecten evenals eenduidige standalone projecten als deeltrajecten.


Oplossingsgerichtheid
is voor Satalys van hoge waarde. Doordat Satalys beschikt over een brede kennis van merkonafhankelijke producten is het veel procescombinaties de baas. Satalys biedt dan ook een breed pakket aan diensten waaronder software en hardware engineering. Door de kennis van een breed scala aan merken kunnen we de meest optimale oplossing aanreiken.

Klantgerichtheid, Flexibiliteit
heeft veel te maken met flexibel zijn. Flexibel zijn is voor Satalys mogelijk vanwege zijn relatief kleine organisatie. Wij geloven in een open communicatie die de flexibiliteit vergroot en het plezier op de werkvloer alsmaar versterkt. Satalys komt zijn verplichtingen na. Klantgerichte projecten zijn onze hoofdactiviteit.

Veiligheid
is in de industrie vanzelfsprekend. Als Satalys "on site" is voor een inbedrijfstelling dan wordt dit zorgvuldig met de opdrachtgever gepland om misverstanden en onveilige situaties te voorkomen. Wij houden ons ook aan de van toepassing zijnde veiligheidsregels. Bij alle ontwikkelingen wordt er rekening gehouden met de machinerichtlijnen die van toepassing zijn voor het project. Veiligheid voor mens en machine is een zeer belangrijk gegeven.

Service & Prijs/Kwaliteit
Service is een realiteit. De reactietijden op storingen zijn zeer kort. Zowel eenvoudige als de meest complete opdrachten realiseren wij snel, efficiënt en conform uw verwachtingen. Wij combineren een maximum aan zekerheden met een minimum aan kosten.

GA VERDER NAAR VOLGENDE PAGINA'S:
> INDUSTRIELE AUTOMATISATIE

>  MOBIELE AUTOMATISATIE

> GEMEENSCHAPPELIJKE SATELLIET ONTVANGST